XG is een Nieuwe Norm Van Midi Files Die Door Yamaha Werd Ontwikkeld en Die U Veel Meer Controle Geeft Over Uw Midi Muziek
Gratis Midi Files Welkom in De Wereld van de Gratis Midi Files Amsterdam in Nederland
 
Arrow HOMEPAGE
 
MIDI FILES A TO Z
 
Arrow Midi Files A
Arrow Midi Files B
Arrow Midi Files C
Arrow Midi Files D
Arrow Midi Files E
Arrow Midi Files F
Arrow Midi Files G
Arrow Midi Files H
Arrow Midi Files I
Arrow Midi Files J
Arrow Midi Files K
Arrow Midi Files L
Arrow Midi Files M
Arrow Midi Files N
Arrow Midi Files O
Arrow Midi Files P
Arrow Midi Files Q
Arrow Midi Files R
Arrow Midi Files S
Arrow Midi Files T
Arrow Midi Themes
Arrow Midi Files U
Arrow Midi Files V
Arrow Midi Files W
Arrow Midi Files X
Arrow Midi Files Y
Arrow Midi Files Z
 
MUSIC MODULES A TO Z
 
Arrow Music Modules A
Arrow Music Modules B
Arrow Music Modules C
Arrow Music Modules D
Arrow Music Modules E
Arrow Music Modules F
Arrow Music Modules G
Arrow Music Modules H
Arrow Music Modules I
Arrow Music Modules J
Arrow Music Modules K
Arrow Music Modules L
Arrow Music Modules M
Arrow Music Modules N
Arrow Music Modules O
Arrow Music Modules P
Arrow Music Modules Q
Arrow Music Modules R
Arrow Music Modules S
Arrow Music Modules T
Arrow Music Modules Themes
Arrow Music Modules U
Arrow Music Modules V
Arrow Music Modules W
Arrow Music Modules X
Arrow Music Modules Y
Arrow Music Modules Z
 
MUSIC SEARCH
 
Arrow Midi File Search
Arrow Module Search
 
MUSIC INFO
 
Arrow Sitemap
Arrow XG Midi Info EN
Arrows XG MIDI INFO NL
Arrow XG Yamaha Midi
 
THE MUSIC TOP 50
 
Arrow Music Top 50
 

Web CEO - The Ultimate Software Suite For Website Promotion
HTTP://WWWW.WEBCEO.COMActive Search Results
ACTIVE SEARCH RESULTSClick Here And Vote Also For Our Free Website
CLICK HERE AND VOTE FOR
OUR FREE WEBSIESUPC High Speed Fiber Power - Download Speed 200 MB/s And Upload Speed 20 MB/s
UPC HIGH SPEED FIBER POWER
Download Speed 200 MB/s
Upload Speed 20 MB/s

DE WERELD VAN DE GRATIS MIDI FILES IN AMSTERDAM

INFORMATIE OVER DE YAMAHA XG SOFT SYNTHESIZER


DE TOP 25 VAN DE BESTE GRATIS MIDI WEBSITES


XG IS DE NIEUWE NORM VAN MIDI DIE DOOR YAMAHA WERD ONTWIKKELD

Informatie Over De Yamaha XG en MG Midi Soft Synthesizer Software


BETER MIDI GELUID MET YAMAHA XG MIDI:

XG is een Nieuwe Norm van Midi die door Yamaha werd ontwikkeld die veel meer het uitgeven controle over uw opeenvolgingen van Midi geeft. Het is fundamenteel een uitbreiding van de norm van GM Algemene Midi die tijdens de voorbije paar jaar zeer succes vol is geweest. Terwijl de norm van GM steun voor 128 stemmen heeft. XG maakt gebruik letterlijk van de uitgezochte berichten van de bank aan toegangs honderden extra geluiden. Deze beleggen uitgezochte berichten zijn moeilijk voor vele gebruikers te begrijpen zodat heeft de evolutie hen zeer gemakkelijk gemaakt. U klikt eenvoudig op de flardkolom en u wordt gegeven een menu van alle stemmen in alle banken. Eenvoudig zoals dat! Al deze geluiden zijn volledig bewerkbaar toegestaan u om bepaalde kenmerken van het geluid zoals het verdonkeren of het verlichten stemmen, vertragend of versnellend stem opstarten en allerlei andere manipulaties in het geluid te veranderen.


INLEIDING:

Met meer dan 40 Miljoen mensen die nu geluidskaarten XG, synthesizers, huis toetsenborden, software synthesizer, moederbord chip sets en toon modules gebruiken, kunt u niet realiseren dat uw huis computer reeds met een multie toekenning kan worden uitgerust die professionele synthesizer geschikt voor echt overweldigende geluiden wint. Een synthesizer systeem van de grootste fabrikant van de wereld van muzikale instrumenten, Yamaha. Een bedrijf dat meer dan over 100 jaar van deskundigheid inzake het maken van enkele fijnste muzikale instrumenten ter wereld Beschikt. Een bedrijf dat meest succes volle synthesizer van al tijd maakte. Een bedrijf dat de eerste correcte spaanders FM voor de geluidskaarten van PC verstrekte. Zo alvorens u uitgaat en meesleept en zich een nieuwe geluidskaart koopt die ongetwijfeld een inferieure synthesizer op het zal hebben tenzij het een kaart is XG die is, controleer de informatie en de dossiers op deze pagina. Wij kunnen enkel omhoog beŽindigen en bewarend u een gehele partij van geld, ook u introduceren aan de krachtigste muziek synthesizer uw PC ooit zal vereisen.


WAT IS MIDI ?:

Midi betekent de Muzikale Digitale Interface van het Instrument. Het is een norm die in de vroege jaren '80 wordt bedacht die al Midi compatibele apparaten om toestaat elkaar te spreken aan. Miljoenen apparaten die zich van huis toetsen borden uitstrekken, geluidskaarten, drummachines, mengpanelen en veel meer allen hebben de interfaces van Midi die aan hen worden gepast. De interface van Midi kijkt als een 5 pin hifi en terwijl het kan zijn verleidend om een apparaat van Midi in uw HiFi te stoppen, zou u niet moeten. De kabels van Midi dragen digitale informatie, die fundamenteel zoals reeksen bevelen vertalen. Een kabel van Midi draagt geen Audio signalen, enkel reeksen van digitale impulsen, binair getal 1 en 0 - Op of waar van, als het ontvangende apparaat hen begrijpt, een reactie van de ontvangende eenheid zal produceren.


VOORBEELDEN:

Zeg wij een toetsenbord van Midi in bijlage aan een de toon module van Midi hebben. De Midi uit het toetsenbord wordt verbonden met de Midi binnen van de toon module wanneer u een sleutel op het toetsenbord speelt van Midi, komt een geluid de de toonmodule naar voren van Midi. Dit is toe te schrijven aan het toetsenbord dat van Midi een bevel verzendt toen u de sleutel speelde, die in elektronisch termen spel belangrijkste genummerde XX zei. Dit bevel wordt ontvangen door de de toonmodule van Midi en het antwoordt dient overeenkomstig. Denk aan het als een soort modem mededeling, waar de digitale binaire informatie naar en van een apparaat wordt verzonden, dat dan in iets zin voller wordt gedecodeerd.


WAT IS XG EN GM MIDI ?:

Aangezien de muziek technologie, en muziek zelf gevolgd kostuum vorderde, prestaties en opname werden de systemen meer complexer en, gewoonlijk met inbegrip van een aantal verschillende toongenerator een apparaat van Midi dat en synthesizer eenheden correct maakt. Dit staat voor grote flexibiliteit toe, maar toen de uitvoerder stem, namelijk, correct nummer 1 op ťťn eenheid selecteerde, een volledig verschillende stem op de andere eenheid worden betreden, en zou gevarieerd worden afhankelijk van de gerichte toongenerator. Er was absoluut geen consistentie in de selectie van, bijvoorbeeld, instrumenten die door verschillende materiaal en fabrikanten worden gebruikt. Zelfs met de verenigbaarheid die door het Standaardformaat van het dossier van Midi wordt verstrekt, kan een SMF dossier correct herhalen niet tenzij de juiste stemmen worden gebruikt. Algemene Midi werd gecreŽerd in 1991 om dit probleem op te lossen door consistentie in de stem toewijzingen tussen verschillende toon generators van verschillende makers te verstrekken. Algemene Midi die algemeen als GM wordt bedoeld specificeert meer een standaard regeling van 128 stemmen en een basis kaart van trommel geluiden en niet een gehele partij. Zelfs is recent niveau 2 van GM specificatie manier achter wat XG kan aanbieden. De daadwerkelijke stemmen en de gevolgen zelf worden verlaten tot de individuele fabrikanten zo zo om muzikale verscheidenheid niet te beperken. Enkel aangezien het geluid van elke akoestische viool verschillend is, zodat behouden de stemmen in verschillende toongenerators hun individueel karakter. GM bereikte zo grotere verenigbaarheid terwijl het behouden van de flexibiliteit die voor muzikale uitdrukking zo belangrijk is.


Zoals wij vroeger verklaarden, is Midi enkel een communicatie protocol, zodat wordt het selecteren van geluiden bijvoorbeeld gedaan door de Midi te verzenden gelijkwaardig van ik zou willen correct nummer xx aan de ontvangende eenheid alstublieft gebruiken. Dit is essentie is waarom GM vooruit een dergelijke grote sprong was, zoals wanneer geluid xx die XX hier een aantal is werd gekozen op om het even welk compatibel apparaat van GM, wist u u ruwweg de juiste soort geluid ging terug krijgen. Als de originele norm van Midi, werden de beperkingen van GM snel duidelijk. De waaier van parameters die controle codes die eenheden om aan elkaar door GM toestonden te spreken was zeer beperkt, en wanneer een kunstenaar zeer fijne expressieve controle wil, of de capaciteit om grote orchestrations te creŽren, deze beperkingen wordt formidabel. Bijvoorbeeld, verstrekt GM geen normen voor revers controle. Een revers is het natuurlijke geluid binnen van veelvoudige weerspiegelingen van het originele geluid, bijvoorbeeld een zaal. Het is wat een geluid zijn ruimte geeft. Horen revers, ga enkel naar een grote lege binnen ruimte en sla uw handen, voer volume, effect saldo, of andere subtiel maar belangrijke muzikale parameters uit. De muzikale gegevens kunnen daarom de manier niet klinken zijn oorspronkelijk bedoelde schepper.INSTALEER EN TEST DE YAMAHA XG SOFT SYNTHESIZER:

Het formaat van Yamaha XG dat in September 1994 wordt aangekondigd werd ontwikkeld om de reeds succes volle norm van GM uit te breiden en aan te vullen. XG is totaal achteruit compatibel met GM, en dezelfde tijd het verstrekken van een enorm uitgebreide stem vastgestelde partijen meer geluiden aan gebruik. Het verstrekt ook de faciliteit voor stem uitgevend de capaciteit om uw eigen stijl en type van geluiden veelvoudig gevolgen zoals Revers en Chorus gestalte te geven en tot stand te brengen om een geluid en vele honderden andere effect types omhoog dik te maken. De externe input zodat u kon in een microfoon en langs bijvoorbeeld met gevolgen voor uw stem zingen, en een aantal andere significante eigenschappen stoppen die het voor de muziek en van verschillende media toepassingen perfect maken. XG belooft grotere muzikaliteit en uitdrukking dan voorheen. Dit is waarom zo vele computers en andere synthesizer bedrijven deze norm nu goedkeuren.


GA NU OVER OP YAMAHA XG MIDI:

Vele mensen zijn er zich niet van bewust dat hun glanzende nieuwe computer met een krachtig apparaat van de muziek verwezenlijking kan worden uitgerust. Eerder dan enkel het luisteren aan de muziek van andere mensen al tijd die met behulp van uw CD-ROM, waarom niet uw eigen muziek maken ? En dan kunt u het via Internet ook aan andere mensen laten horen.


DOWNLOAD DE YAMAHA SOFT SYNTHESIZER S-YXG50 V4.0 FOR WINDOWS


Versie: v4.0
Release: 15 Jun 2003
Laatste Update: 01 Mar 2004
Licentie: Free
File Naam: S-YXG50V4.ZIP
File Grote: 8626 KB
Environment: Windows 2000 / XP
Category: Soundcard Drivers Download
Vendor: Yamaha Drivers
Subcategory: Yamaha Soundcard Drivers
Software: Download
Download The Free 90 Days Trial From The Yamaha XG Software Synthesiser
YAMAHA SOFT SYNTHESISER

www.alwaysfree.nl - web reputation
Google Page Rank Checkerwww.ServiceUptime.com: Free Website Monitoring
WEBSITE MONITORING
the intelligent searching and site ranking engine
SEARCHING INTELLIGENT
2 GB Free Hosting No Ads From www.hostinger.co.uk
2 GB THAT YOU GET AT FREE WEB HOSTING FROM WWW.HOSTINGER.CO.UK
If You Click Here You Can Vote For Oure Free Websites in The Top 100 List
CLICK HERE AND YOU CAN VOTE FOR OUR FREE WEBSITE IN THE TOP 100
Web CEO - The Ultimate Software Suite For Web Site Promotion
A TOP RANKING USE THE ULTIMATE SOFTWARE SUITE FOR WEBSITE PROMOTION
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
SUBMIT YOUR WEBSITE TO THE TOP 50 OF SEARCH ENGINES FOR FREE
My Mailform EasyForm - Simple web forms without knowledge of HTML
EASYFORM - WEB FORMS WITHOUT ANY KNOWLEDGE OF HTML
the world of free midi files amsterdam
The World of Free Midi Files in Amsterdam The Netherlands

The World of Free Midi Files in Amsterdam The Netherlands - All Rights Reserved